. Grosir Peti lan mesin cuci kranjang Produsen lan Supplier |Winlee

Mesin cuci kranjang lan peti

Pambuka Brief saka mesin
1, Reresik dhuwur lan jembaré luwes.
2, Nozzle reresik nggunakake struktur instalasi kothak stereo, bisa nggunakake kadhemen, wisuh banyu panas kanggo mesthekake resik luwih sak tenane.
3, Daur ulang banyu kanggo ngirit biaya.
4, Desain unik bisa gawe marem kranjang ukuran beda di resiki ing siji mesin.
5 Pemanasan uap utawa pemanasan listrik bisa dipilih.
6 Bagéan utama cangkang bisa dicopot, trep kanggo ndandani.
7 Lawang mesin cuci kedap banyu kanggo nyegah kebanjiran banyu.


Detail Produk

Tag produk

Ruang lingkup sing ditrapake

Mesin cuci kranjang / tray otomatis cocok kanggo ngresiki kranjang transfer / nampan daging, produk banyu, panganan laut, sayuran lan woh-wohan, perusahaan pangolahan liyane.

Kauntungan mesin

1. Nganggo motor konversi frekuensi kanggo nyukupi syarat produksi reresik sing beda.

2. tank banyu adopts horisontal stainless steel centrifugal pump circulation uyuh resik.

Mesin cuci peti lan kranjangsinglemg (2)
Mesin cuci peti lan kranjangsinglemg (3)

3. Nozzle reresik nggunakake struktur instalasi kothak stereo, bisa nggunakake kadhemen, wisuh banyu panas kanggo mesthekake resik luwih sak tenane.

4. Ana rong piranti Filter ing tank banyu, supaya gampang kanggo ngresiki munggah rereget ing sembarang wektu.

Mesin cuci peti lan kranjang (4)
Mesin cuci peti lan kranjangsinglemg (5)

5. Ana sistem uyuh banyu supaya entuk efek reresik becik.

Mesin cuci peti lan kranjang (6)
Mesin cuci peti lan kranjangsinglemg (7)

6. Stainless steel multi-tataran pump kanggo mesthekake meksa sumber;

7. trek unik plus pamblokiran desain pancing kanggo nggawe kothak utawa basket kanggo mbukak luwih lancar.

Mesin cuci peti lan kranjang (8)
Mesin cuci peti lan kranjangsinglemg (9)

8. Bagéan utama cangkang bisa dicopot, trep kanggo ndandani.

9. Peralatan kasebut dilengkapi sensor suhu kanggo ngawasi suhu banyu ing tangki banyu kanggo njamin efek reresik sing optimal

Mesin cuci peti lan kranjang (10)

10. Kabèh mesin dipérang dadi telung bagéan: saben bagéan wis tank banyu kapisah lan sistem uyuh banyu cocok kanggo reresik kranjang volume gedhe utawa kothak.Sawetara banyu resik bisa didaur ulang lan banyu reged dibuwang saka saluran (mesin cuci papat utawa lima bagean bisa disesuaikan miturut syarat)

Mesin cuci peti lan kranjang (11)

11. Dilengkapi sistem induksi kothak.

Mesin cuci peti lan kranjang (1)

Parameter teknis mesin cuci peti lan basket

Item WLYXXJ-6000 WLYXXJ-7500 WLYXXJ-9000
6000mm * 1700mm * 1780mm 7500mm * 1700mm * 1780mm 9000mm * 1700mm * 1780mm
Kapasitas 300-500pcs / jam 500-800pcs / jam 800-1000pcs / jam
Daya (pemanasan uap) 19,5KW 27KW 35KW
Bahan plat mesin SUS304
Ukuran peti Miturut syarat
Kacepetan Mlaku Frekuensi diowahi
Konsumsi banyu Banyu Sirkulasi
Konsumsi Uap ≤80KG/H
sumber daya 380V / 50HZ (utawa disesuaikan)
Metode pemanasan Pemanasan uap / listrik
Tekanan pasokan banyu 0.4MPa
Konsumsi banyu 0,5m3 / tank banyu
Tekanan uap 0,6 MPa
dhuwur ngumbah 300-1000mm

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita