Penyemprotan pasteurisasi

  • Penyemprotan pasteurizer kanggo botol / kaleng

    Penyemprotan pasteurizer kanggo botol / kaleng

    Pambuka mesin
    1, Mesin digawe saka 304 stainless steel (kajaba komponen motor).
    2, Gunakake konverter frekuensi Emerson Amerika Serikat kanggo nyetel kacepetan sabuk pengantar, nduweni presisi sing dhuwur.
    3, desain Windows kanggo ngawasi proses pasteurisasi sawayah-wayah.
    4, Kontrol otomatis lan kontrol manual pipa kanggo ngindhari kegagalan katup kontrol.
    5, Kabeh pipa bisa ora alat disassembly, iku trep kanggo ngresiki.
    6, sistem operasi kontrol listrik independen

  • Botol bir/jus terowongan pasteurizer

    Botol bir/jus terowongan pasteurizer

    1, Pasteurizer digawe saka 304 stainless steel (kajaba komponen motor).2, Terowongan pasteurizer cocok kanggo botol utawa kaleng bir, jus, woh anggur lan ombenan liyane.3, desain Windows kanggo ngawasi proses pasteurisasi sawayah-wayah.4, Suhu pasteurisasi lan kacepetan operasi mesin bisa dikontrol kanthi otomatis.5, Pasteurizer trowongan digawe panas kanthi uap kanggo ngirit energi.Pipa pemanas dilengkapi ing saben tangki banyu, ing ngendi uap ngeterake panas menyang tangki t ...
  • ODM Supplier China Water Spraying Tunnel Pasteurizer kanggo Jus Botol Pemanasan lan Cooling

    ODM Supplier China Water Spraying Tunnel Pasteurizer kanggo Jus Botol Pemanasan lan Cooling

    Pambuka mesin
    1, Mesin digawe saka 304 stainless steel (kajaba komponen motor).
    2, Gunakake konverter frekuensi Emerson Amerika Serikat kanggo nyetel kacepetan sabuk pengantar, nduweni presisi sing dhuwur.
    3, desain Windows kanggo ngawasi proses pasteurisasi sawayah-wayah.
    4, Kontrol otomatis lan kontrol manual pipa kanggo ngindhari kegagalan katup kontrol.
    5, Kabeh pipa bisa ora alat disassembly, iku trep kanggo ngresiki.
    6, sistem operasi kontrol listrik independen

  • Hot New Products China Stainless Steel Spray Tipe Jus Mesin Pasteurisasi / Bir Tunnel Pasteurizer

    Hot New Products China Stainless Steel Spray Tipe Jus Mesin Pasteurisasi / Bir Tunnel Pasteurizer

    Pambuka mesin
    1, Mesin digawe saka 304 stainless steel (kajaba komponen motor).
    2, Gunakake konverter frekuensi Emerson Amerika Serikat kanggo nyetel kacepetan sabuk pengantar, nduweni presisi sing dhuwur.
    3, desain Windows kanggo ngawasi proses pasteurisasi sawayah-wayah.
    4, Kontrol otomatis lan kontrol manual pipa kanggo ngindhari kegagalan katup kontrol.
    5, Kabeh pipa bisa ora alat disassembly, iku trep kanggo ngresiki.
    6, sistem operasi kontrol listrik independen