Video

Pasteurisasi, pendinginan, pengeringan lini produk kanggo paket panganan

Pasteurizing, cooling, online drying line produksi

Mesin pasteurisasi kanggo pelanggan Korea

Pasteurizer lan cooler kanggo paket susu lan jus

Potongan bawang bombay lan mesin pendingin

Mesin cuci ember susu

Mesin thawing daging lan panganan laut

Pengering pemanasan uap gedhe kanggo paket panganan

Tukang cuci iwak

Mesin masak gulu bebek

Mesin cuci woh naga lan pengering udara

Mesin pasteuing lan cooling lapisan kaping pindho

Mesin cuci peti

Mesin masak kanggo sayap ayam

Mesin cuci gelembung udara kanggo sayuran lan woh

Pengering uap kanggo panganan lan jus sing dikemas

Masak pemanasan uap, mesin pendingin kanggo pitik sing dikemas

Irisan kentang manis blanching lan mesin cooling

Mesin cuci tray kanggo pelanggan Vietnam

Mesin cuci nampan

Mesin cuci lan conveyor kanggo sayuran lan woh