Pengering

  • Pengering uap multi lapisan

    Pengering uap multi lapisan

    Pambuka mesin
    1, Kabeh mesin digawe saka stainless steel kualitas dhuwur, aman lan sanitasi.
    2, Kacepetan mesin bisa diatur frekuensi variabel.
    3, Multi tataran piranti damping geter, buffer geter lan mesthekake pangatusan roto-roto.
    4, Mesin bisa digawe kanggo telung utawa limang lapisan reciprocating pangatusan, kang bisa nggawe pangatusan produk cepet.
    5, Nggunakake conveyor rantai nilon lan tahan suhu dhuwur, bebas obat, tahan nyandhang, gampang dibongkar lan liya-liyane.
    6, Gelar otomatisasi mesin dhuwur, operasi lan pangopènan gampang lan trep.