. Grosir Daging lan panganan laut mesin thawing Produsen lan Supplier |Winlee

Mesin thawing daging lan panganan laut

Introduksi saka mesin
1. Mesin digawe saka 304 stainless steel, karo kacepetan luwes lan suhu, struktur punika prasaja, praktis, defrosting wektu lan suhu kontrol.
2. Pemanasan uap, supaya banyu suhu normal kanggo thaw kanggo shorten wektu thawing.
3. Kapasitas saben jam yaiku 1-3 ton, kanthi efisiensi kerja sing dhuwur lan ngirit biaya tenaga kerja.
4. Nggunakake motor kacepetan variabel, dawa umur layanan motor, kacepetan mlaku stabil lan luwes.
5. Karakteristik struktur tangki njero, ngrampungake masalah angel kanggo ngresiki impurity, njamin kualitas produk lan njamin standar kesehatan ing wektu sing padha.


Detail Produk

Tag produk

Lingkup aplikasi

Cocog kanggo thawing pitik beku, daging babi, daging sapi, daging, iwak, udang lan panganan laut liyane.

Pengenalan mesin (2)
Pengenalan mesin (4)

Kauntungan mesin

1. Peralatan nggunakake SUS304 pangan khusus stainless steel, iku trep kanggo ngresiki, ketemu pranata cocog negara ing karesikan pangan;

Mesin pencairan daging lan panganan lautsinglemg (2)

2. Pompa udara daya dhuwur bisa nggawe banyu kanggo muter ing tank thawing, saéngga nyopir prodhuk thaw ing rolling, efek thawing luwih seragam lan kacepetan thawing luwih cepet.

Mesin pencairan daging lan panganan lautsinglemg (3)

3. Mesin nggunakake inverter kanggo nyetel kacepetan mlaku conveyor, wis akurasi dhuwur;
4. Ing sisih loro chain dilengkapi piranti protèktif kanggo nyegah produk sing digambar menyang chain lan rusak;

Mesin pencairan daging lan panganan lautsinglemg (4)

4. Peralatan nganggo pemanasan uap, suhu banyu dadi panas kanthi cepet, luwih hemat energi.

tunggal (7)

5. Peralatan ngisor dilengkapi amba luwes kanggo nggawe peralatan stabil kanthi nyetel dhuwur amba.
6. Nuduhake chain plate kabeh nggunakake GB SUS304 stainless steel.

tunggal (8)

7. Ana kabeh chain ngangkat desain ing defrosting line ngaturaken chain plate.Lan nggunakake chain lift (Ana diinstal ing ngangkat ndhuwur lan ngisor kontrol ing Perkakas listrik), iku ndadekake kabeh peralatan operasi ngangkat luwih stabil lan aman.

Mesin pencairan daging lan panganan lautsinglemg (7)

8. Iki dirancang "Omega" jinis busur mlengkung ing ngisor mesin kanggo nggampangake reresik lan draining mati banyu sak tenane.

P1UF])XPH7HZIONF~UB@_PA

9. Ana dilengkapi pluralitas bolongan reresik ing ngisor peralatan , sampeyan bisa nggunakake gun banyu tekanan dhuwur kanggo flush ngisor, iku trep kanggo ngresiki.

10. Dhukungan internal tank thawing kanthi pipa persegi kekuatan dhuwur, pengelasan sing lancar, trep kanggo ngresiki tank defrosting.

11. Mesin nduweni fungsi nyuplai banyu kanthi otomatis.

Mesin pencairan daging lan panganan lautsinglemg (9)
Mesin pencairan daging lan panganan lautsinglemg (10)

12. Piranti Filter disetel ing tank tambahan kanggo nyaring impurities kui ing proses thawing kanggo mesthekake reresik lan karesikan kualitas banyu thawing.

13. Peralatan kasebut nduweni kothak kontrol listrik independen, kanthi otomatisasi sing dhuwur, dilengkapi cangkang stainless steel, tahan banyu lan tahan lembab lan umur layanan sing dawa.

Mesin pencairan daging lan panganan lautsinglemg (1)

Parameter teknis mesin thawing

Model mesin ukuran (mm) Daya (KW) Jembaré sabuk mesin (mm)
WLYJDJ-6000 6000*1742*2800 13.1 1000
WLYJDJ-8000 8000*1942*2800 13.5 1200
WLYJDJ-10000 10000*2250*3300 19.5 1500
kacepetan mlaku kontrol frekuensi
Banyu cumption 8-12m3, ganti banyu saben 5-6 jam
Power Supply 380v / 50HZ (utawa disesuaikan)
Metode pemanasan Pemanasan uap

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita