Mesin umbah-umbah

  • Mesin cuci woh lan sayuran

    Mesin cuci woh lan sayuran

    Pambuka mesin
    1 Mesin kasebut nggunakake selancar pompa, niru prinsip gosok tangan kanggo surfing bahan pembersih tumbling, lan ngresiki sedimen ing materi kasebut.
    2 Mesin nganggo manufaktur baja tahan karat SUS304 (kajaba komponen listrik), trep kanggo ngresiki, lan nyukupi pranata kebersihan panganan sing cocog;
    3 Mesin kasebut nggunakake conveyor chain nilon tahan suhu dhuwur, sabuk conveyor sing ngemot scraper nilon kanggo nggampangake sudut gedhe saka materi angkat.
    4 Nggunakake konverter frekuensi kanggo nyetel kacepetan mlaku conveyor, lan kanthi akurasi sing dhuwur;
    5 Gun banyu meksa dhuwur bisa lengkap menyang ngisor mesin kanggo mbilas, supaya trep kanggo ngresiki;
    6 Mesin kasebut dilengkapi sistem tenaga gedhe supaya efek surfing apik.

  • Produsen kanggo China Mesin Pembersih Gelembung Udara Paling Anyar Mesin Ngumbah Woh Sayuran

    Produsen kanggo China Mesin Pembersih Gelembung Udara Paling Anyar Mesin Ngumbah Woh Sayuran

    Pambuka mesin
    1 Mesin kasebut nggunakake selancar pompa, niru prinsip gosok tangan kanggo surfing bahan pembersih tumbling, lan ngresiki sedimen ing materi kasebut.
    2 Mesin nganggo manufaktur baja tahan karat SUS304 (kajaba komponen listrik), trep kanggo ngresiki, lan nyukupi pranata kebersihan panganan sing cocog;
    3 Mesin kasebut nggunakake conveyor chain nilon tahan suhu dhuwur, sabuk conveyor sing ngemot scraper nilon kanggo nggampangake sudut gedhe saka materi angkat.
    4 Nggunakake konverter frekuensi kanggo nyetel kacepetan mlaku conveyor, lan kanthi akurasi sing dhuwur;
    5 Gun banyu meksa dhuwur bisa lengkap menyang ngisor mesin kanggo mbilas, supaya trep kanggo ngresiki;
    6 Mesin kasebut dilengkapi sistem tenaga gedhe supaya efek surfing apik.