Produk

  • Bag Jelly lan mesin pasteurisasi jus

    Bag Jelly lan mesin pasteurisasi jus

    Pambuka mesin

    1, Mesin kasebut cocog kanggo es krim, sele cangkir, jus tas bar, panganan tas timah, lsp.

    2, Suhu pasteurisasi bisa diatur ing 65-98 ℃.

    3, Cara pasteurisasi yaiku adus banyu, yaiku produk sing dicelupake ing banyu panas kanggo pasteurisasi.

    4, Kanggo bobot produk sing gampang ngambang, produk tetep sabuk lapisan ganda kanggo nyegah pasteurisasi sing ora rata sing disebabake dening produk ngambang.

    5, Mesin digawe panas kanthi uap kanggo ngirit energi.

  • Penyemprotan pasteurizer kanggo botol / kaleng

    Penyemprotan pasteurizer kanggo botol / kaleng

    Pambuka mesin
    1, Mesin digawe saka 304 stainless steel (kajaba komponen motor).
    2, Gunakake konverter frekuensi Emerson Amerika Serikat kanggo nyetel kacepetan sabuk pengantar, nduweni presisi sing dhuwur.
    3, desain Windows kanggo ngawasi proses pasteurisasi sawayah-wayah.
    4, Kontrol otomatis lan kontrol manual pipa kanggo ngindhari kegagalan katup kontrol.
    5, Kabeh pipa bisa ora alat disassembly, iku trep kanggo ngresiki.
    6, sistem operasi kontrol listrik independen

  • Blanching lan mesin masak

    Blanching lan mesin masak

    Pambuka mesin
    1. Mesin digawe saka stainless steel, resik trep, ketemu higienis pangan related kanggo pranata negara.
    2. Nggunakake sirkulasi banyu panas supaya njamin suhu seragam ing tank masak, supaya bisa njaga warna asli lan tingkat produk.
    3. Dilengkapi karo kemampuan pangukuran multi-titik kanggo nyukupi panjaluk pelanggan sing beda kanggo suhu produk.
    4. Mesin dilengkapi sistem pemanasan otomatis, suhu bisa dikontrol dhewe lan kacepetan dikontrol frekuensi.
    5. Saben bagean dilengkapi konfigurasi surfing kanggo mesthekake seragam blanching lan cooling.
    6. Mesin gampang operate, ngresiki lan njaga, lan kanthi swara sing sithik.

  • Mesin thawing daging lan panganan laut

    Mesin thawing daging lan panganan laut

    Introduksi saka mesin
    1. Mesin digawe saka 304 stainless steel, karo kacepetan luwes lan suhu, struktur punika prasaja, praktis, defrosting wektu lan suhu kontrol.
    2. Pemanasan uap, supaya banyu suhu normal kanggo thaw kanggo shorten wektu thawing.
    3. Kapasitas saben jam yaiku 1-3 ton, kanthi efisiensi kerja sing dhuwur lan ngirit biaya tenaga kerja.
    4. Nggunakake motor kacepetan variabel, dawa umur layanan motor, kacepetan mlaku stabil lan luwes.
    5. Karakteristik struktur tangki njero, ngrampungake masalah angel kanggo ngresiki impurity, njamin kualitas produk lan njamin standar kesehatan ing wektu sing padha.

  • Mesin cuci kranjang lan peti

    Mesin cuci kranjang lan peti

    Pambuka Brief saka mesin
    1, Reresik dhuwur lan jembaré luwes.
    2, Nozzle reresik nggunakake struktur instalasi kothak stereo, bisa nggunakake kadhemen, wisuh banyu panas kanggo mesthekake resik luwih sak tenane.
    3, Daur ulang banyu kanggo ngirit biaya.
    4, Desain unik bisa gawe marem kranjang ukuran beda di resiki ing siji mesin.
    5 Pemanasan uap utawa pemanasan listrik bisa dipilih.
    6 Bagéan utama cangkang bisa dicopot, trep kanggo ndandani.
    7 Lawang mesin cuci kedap banyu kanggo nyegah kebanjiran banyu.

  • Mesin cuci woh lan sayuran

    Mesin cuci woh lan sayuran

    Pambuka mesin
    1 Mesin kasebut nggunakake selancar pompa, niru prinsip gosok tangan kanggo surfing bahan pembersih tumbling, lan ngresiki sedimen ing materi kasebut.
    2 Mesin nganggo manufaktur baja tahan karat SUS304 (kajaba komponen listrik), trep kanggo ngresiki, lan nyukupi pranata kebersihan panganan sing cocog;
    3 Mesin kasebut nggunakake conveyor chain nilon tahan suhu dhuwur, sabuk conveyor sing ngemot scraper nilon kanggo nggampangake sudut gedhe saka materi angkat.
    4 Nggunakake konverter frekuensi kanggo nyetel kacepetan mlaku conveyor, lan kanthi akurasi sing dhuwur;
    5 Gun banyu meksa dhuwur bisa lengkap menyang ngisor mesin kanggo mbilas, supaya trep kanggo ngresiki;
    6 Mesin kasebut dilengkapi sistem tenaga gedhe supaya efek surfing apik.

  • Mesin pengering udara kanggo paket panganan

    Mesin pengering udara kanggo paket panganan

    1, Mesin iki utamané digunakake ing packaging alus saka woh-wohan lan sayuran lan lumahing banyu pangatusan liyane, cocok kanggo nggodhok pasugatan, seasonings, sauces, marinated meat, marinated endhog lan mangsan woh-wohan lan sayuran, sawise suhu dhuwur (suhu kurang) pasteurizing, cooling. , karo mesin bakal tas packaging banyu lumahing ndamu garing, supaya minangka kanggo cepet kothak menyang gudhang.
    2, Produk menyang awak inang dening sabuk bolong sawise turnover telu utawa kaping lima, kanggo éling lumahing materi angin lan angin uniformity, liwat lumahing packaging alus Kelembapan pangatusan, nozzle online nambah meksa angin èfèktif, lan éling efek meksa materi sing luwih apik, nggawe banyu lumahing materi dening penguapan online ing wektu cendhak.
    3, Ing dryer online nggunakake daya kurang lan penggemar gangguan kurang, pangatusan suhu udhara suhu kamar normal, nglindhungi werna lan kualitas materi dhewe èfèktif, lan efek luwih.
    4, Mesin iki nduweni karakteristik aplikasi sing akeh, efisiensi pengeringan sing dhuwur lan operasi sing trep.
    5, Cocog kanggo operasi baris perakitan, nambah tingkat otomatisasi produksi perusahaan.
    6, Efek luwih apik yen digunakake bebarengan karo remover banyu geter.
    7, Loro penggemar disetel saben meter, kanthi pangatusan udara seragam lan kecepatan pangatusan udara sing cepet.

  • Pengering uap multi lapisan

    Pengering uap multi lapisan

    Pambuka mesin
    1, Kabeh mesin digawe saka stainless steel kualitas dhuwur, aman lan sanitasi.
    2, Kacepetan mesin bisa diatur frekuensi variabel.
    3, Multi tataran piranti damping geter, buffer geter lan mesthekake pangatusan roto-roto.
    4, Mesin bisa digawe kanggo telung utawa limang lapisan reciprocating pangatusan, kang bisa nggawe pangatusan produk cepet.
    5, Nggunakake conveyor rantai nilon lan tahan suhu dhuwur, bebas obat, tahan nyandhang, gampang dibongkar lan liya-liyane.
    6, Gelar otomatisasi mesin dhuwur, operasi lan pangopènan gampang lan trep.

  • Botol bir/jus terowongan pasteurizer

    Botol bir/jus terowongan pasteurizer

    1, Pasteurizer digawe saka 304 stainless steel (kajaba komponen motor).2, Terowongan pasteurizer cocok kanggo botol utawa kaleng bir, jus, woh anggur lan ombenan liyane.3, desain Windows kanggo ngawasi proses pasteurisasi sawayah-wayah.4, Suhu pasteurisasi lan kacepetan operasi mesin bisa dikontrol kanthi otomatis.5, Pasteurizer trowongan digawe panas kanthi uap kanggo ngirit energi.Pipa pemanas dilengkapi ing saben tangki banyu, ing ngendi uap ngeterake panas menyang tangki t ...
  • Peralatan pasteurisasi panganan sing dikemas banyu

    Peralatan pasteurisasi panganan sing dikemas banyu

    1, Pasteurizer cocok kanggo daging sing dikemas, sosis, dhadha pitik, acar lan panganan liyane.2, Suhu pasteurisasi bisa diatur ing 65-98 ℃.3, Cara pasteurisasi yaiku adus banyu, yaiku produk sing dicelupake ing banyu panas kanggo pasteurisasi.4, Wektu pasteurisasi 10-50 menit bisa diatur miturut ukuran lan bobot produk 5, Pasteurisasi digawe panas kanthi uap kanggo ngirit energi.Kacepetan transmisi sabuk bolong bisa diatur.Pas...
  • Mesin pasteurisasi suhu rendah kanggo acar lan kimchi

    Mesin pasteurisasi suhu rendah kanggo acar lan kimchi

    1, Mesin iki cocok kanggo pickles dikempalken lan kimchi, sutra kelp, kubis, irisan ROOT lotus, shoots pring, wortel, okra, etc. 2, Suhu pasteurization luwes ing 65-98 ℃.3, Cara pasteurisasi yaiku adus banyu, yaiku produk sing dicelupake ing banyu panas kanggo pasteurisasi.4, Wektu lan suhu pasteurisasi bisa dikontrol kanthi otomatis kanggo nyuda operasi manual.5, Mesin digawe panas kanthi uap kanggo ngirit energi.Kacepetan transmisi m ...
  • Kualitas paling apik China Industrial Vegetable Blanching Machine Blancher kanggo Proses Pangan

    Kualitas paling apik China Industrial Vegetable Blanching Machine Blancher kanggo Proses Pangan

    Pambuka mesin
    1. Mesin digawe saka stainless steel, resik trep, ketemu higienis pangan related kanggo pranata negara.
    2. Nggunakake sirkulasi banyu panas supaya njamin suhu seragam ing tank masak, supaya bisa njaga warna asli lan tingkat produk.
    3. Dilengkapi karo kemampuan pangukuran multi-titik kanggo nyukupi panjaluk pelanggan sing beda kanggo suhu produk.
    4. Mesin dilengkapi sistem pemanasan otomatis, suhu bisa dikontrol dhewe lan kacepetan dikontrol frekuensi.
    5. Saben bagean dilengkapi konfigurasi surfing kanggo mesthekake seragam blanching lan cooling.
    6. Mesin gampang operate, ngresiki lan njaga, lan kanthi swara sing sithik.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2