. Grosir Blanching lan mesin masak Produsen lan Supplier |Winlee

Blanching lan mesin masak

Pambuka mesin
1. Mesin digawe saka stainless steel, resik trep, ketemu higienis pangan related kanggo pranata negara.
2. Nggunakake sirkulasi banyu panas supaya njamin suhu seragam ing tank masak, supaya bisa njaga warna asli lan tingkat produk.
3. Dilengkapi karo kemampuan pangukuran multi-titik kanggo nyukupi panjaluk pelanggan sing beda kanggo suhu produk.
4. Mesin dilengkapi sistem pemanasan otomatis, suhu bisa dikontrol dhewe lan kacepetan dikontrol frekuensi.
5. Saben bagean dilengkapi konfigurasi surfing kanggo mesthekake seragam blanching lan cooling.
6. Mesin gampang operate, ngresiki lan njaga, lan kanthi swara sing sithik.


Detail Produk

Tag produk

Ruang lingkup sing ditrapake

Mesin blanching lan masak cocok kanggo blanching woh lan sayuran kayata pelem, lotus ROOT, kentang, peach, wortel, bawang, kelp, etc, masak daging lan panganan laut kayata daging sapi, daging babi, pitik, daging burger, iwak, urang lan liya-liyane. ing.

Kauntungan mesin

1. Peralatan nggunakake 304 GB pangan stainless steel khusus, iku trep kanggo ngresiki, ketemu pranata cocog negara ing karesikan pangan;

Mesin blanching lan masak (1)

2. Instal sensor suhu ing lawang mlebu lan metu kanggo mesthekake kesalahan suhu cilik.

Mesin blanching lan masak (2)

3. Tangki peralatan digawe saka stainless steel 3mm;titik kaku digawe saka 4mm stainless steel;awak pigura digawe saka 50 × 50 × 3 tabung stainless steel, insulasi outsourcing digawe saka 1mm stainless steel;tutup ndhuwur digawe saka stainless steel 1.5mm;bantalan lan kursi bantalan peralatan kabeh digawe saka stainless steel;

tunggal

4. Ana sistem nyaring (nggunakake Triangular bolong Filter) ing ngarepe sirkulasi pump kanggo nyegah impurities pump menyang pump lan sirkulasi ing sterilization tank (cooling tank) kakehan wektu;port reresik Filter tanpa alat disassembly, reresik impurity prasaja lan trep.Ana katup ing ngarep saringan lan ing mburi pompa sirkulasi masing-masing kanggo nyegah sampah sumber banyu sajrone proses reresik lan pangopènan pompa sirkulasi.

5. Sistem transmisi reducer kacepetan plate stainless steel: ana dilengkapi motor nyopir ing tengah-tengah peralatan, motor gear ngarep lan mburi nggunakake mode ngirim narik lan bali, sisih ngarep lan mburi sabuk bolong synchronously operate kanggo mesthekake sing ora ana panyimpangan lan tension suda amarga kaku sepihak dangu, supaya minangka kanggo nambah urip layanan saka piring chain stainless steel

Pasteurizer adus banyu kanggo paket panganan (3)
tunggal (7)

6.Nggunakake katup kontrol uap kanggo njamin pasokan uap pas wektune lan ngontrol jumlah inlet udara kanthi otomatis miturut suhu.

7. Kekandelan lapisan insulasi unik yaiku 50mm, desain foamed.
8. Nggunakake konverter Frekuensi kanggo nyetel kacepetan mlaku conveyor, supaya nduweni akurasi dhuwur.
9. Nggunakake chain sprocket kanggo nguripake ing sudhut chain kanggo ngurangi tension chain peralatan.

10. Fungsi ngangkat sakabèhé sabuk peralatan kanggo nggampangake sabuk reresik lan ngresiki area masak.

Mesin blanching lan masak (6)
Mesin blanching lan masak (7)

11.Peralatan dilengkapi tank banyu sirkulasi kanggo sirkulasi lan mbusak lenga;dilengkapi karo replenishment banyu otomatis lan piranti filtrasi.

Pasteurizerparameter teknis

Wektu masak (min) 10-40 Suhu masak 65-98 ℃, luwes
Jembaré conveyor (mm) 1000-1500 kacepetan mlaku kontrol frekuensi
Tegangan 380v / 50HZ (utawa disesuaikan) Daya (steam heating) Konveyor motor: 3 kw
Pompa banyu sirkulasi: 4kw, pompa udara: 2.2KW
Tekanan uap 0.3MPa Kapasitas (kg/h) 1000-3000
ukuran (mm) 6000 * 1500 * 1650, 8000 * 1500 * 1650, 10000 * 1500 * 1650 utawa 12000 * 2200 * 1650 (miturut kapasitas lan wektu masak)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita