Mesin cuci kothak

  • Mesin cuci kranjang lan peti

    Mesin cuci kranjang lan peti

    Pambuka Brief saka mesin
    1, Reresik dhuwur lan jembaré luwes.
    2, Nozzle reresik nggunakake struktur instalasi kothak stereo, bisa nggunakake kadhemen, wisuh banyu panas kanggo mesthekake resik luwih sak tenane.
    3, Daur ulang banyu kanggo ngirit biaya.
    4, Desain unik bisa gawe marem kranjang ukuran beda di resiki ing siji mesin.
    5 Pemanasan uap utawa pemanasan listrik bisa dipilih.
    6 Bagéan utama cangkang bisa dicopot, trep kanggo ndandani.
    7 Lawang mesin cuci kedap banyu kanggo nyegah kebanjiran banyu.

  • Top Grade China Food Tray Washing Machine Washer kanggo Best Price

    Top Grade China Food Tray Washing Machine Washer kanggo Best Price

    Pambuka Brief saka mesin
    1, Reresik dhuwur lan jembaré luwes.
    2, Nozzle reresik nggunakake struktur instalasi kothak stereo, bisa nggunakake kadhemen, wisuh banyu panas kanggo mesthekake resik luwih sak tenane.
    3, Daur ulang banyu kanggo ngirit biaya.
    4, Desain unik bisa gawe marem kranjang ukuran beda di resiki ing siji mesin.
    5 Pemanasan uap utawa pemanasan listrik bisa dipilih.
    6 Bagéan utama cangkang bisa dicopot, trep kanggo ndandani.
    7 Lawang mesin cuci kedap banyu kanggo nyegah kebanjiran banyu.

  • 2022 rega grosir China Turnover Box Mesin Cuci Plastik Turnover Basket Cleaning Machine

    2022 rega grosir China Turnover Box Mesin Cuci Plastik Turnover Basket Cleaning Machine

    Pambuka Brief saka mesin
    1, Reresik dhuwur lan jembaré luwes.
    2, Nozzle reresik nggunakake struktur instalasi kothak stereo, bisa nggunakake kadhemen, wisuh banyu panas kanggo mesthekake resik luwih sak tenane.
    3, Daur ulang banyu kanggo ngirit biaya.
    4, Desain unik bisa gawe marem kranjang ukuran beda di resiki ing siji mesin.
    5 Pemanasan uap utawa pemanasan listrik bisa dipilih.
    6 Bagéan utama cangkang bisa dicopot, trep kanggo ndandani.
    7 Lawang mesin cuci kedap banyu kanggo nyegah kebanjiran banyu.

  • Grosir Cina Makanan Industri/Rumah Potong/Peternakan Ayam/Mesin Cuci Tanaman Budaya untuk Peti Cuci/Nampan/Sampah/Keranjang

    Grosir Cina Makanan Industri/Rumah Potong/Peternakan Ayam/Mesin Cuci Tanaman Budaya untuk Peti Cuci/Nampan/Sampah/Keranjang

    Pambuka Brief saka mesin
    1, Reresik dhuwur lan jembaré luwes.
    2, Nozzle reresik nggunakake struktur instalasi kothak stereo, bisa nggunakake kadhemen, wisuh banyu panas kanggo mesthekake resik luwih sak tenane.
    3, Daur ulang banyu kanggo ngirit biaya.
    4, Desain unik bisa gawe marem kranjang ukuran beda di resiki ing siji mesin.
    5 Pemanasan uap utawa pemanasan listrik bisa dipilih.
    6 Bagéan utama cangkang bisa dicopot, trep kanggo ndandani.
    7 Lawang mesin cuci kedap banyu kanggo nyegah kebanjiran banyu.