pengering udara

  • Mesin pengering udara kanggo paket panganan

    Mesin pengering udara kanggo paket panganan

    1, Mesin iki utamané digunakake ing packaging alus saka woh-wohan lan sayuran lan lumahing banyu pangatusan liyane, cocok kanggo nggodhok pasugatan, seasonings, sauces, marinated meat, marinated endhog lan mangsan woh-wohan lan sayuran, sawise suhu dhuwur (suhu kurang) pasteurizing, cooling. , karo mesin bakal tas packaging banyu lumahing ndamu garing, supaya minangka kanggo cepet kothak menyang gudhang.
    2, Produk menyang awak inang dening sabuk bolong sawise turnover telu utawa kaping lima, kanggo éling lumahing materi angin lan angin uniformity, liwat lumahing packaging alus Kelembapan pangatusan, nozzle online nambah meksa angin èfèktif, lan éling efek meksa materi sing luwih apik, nggawe banyu lumahing materi dening penguapan online ing wektu cendhak.
    3, Ing dryer online nggunakake daya kurang lan penggemar gangguan kurang, pangatusan suhu udhara suhu kamar normal, nglindhungi werna lan kualitas materi dhewe èfèktif, lan efek luwih.
    4, Mesin iki nduweni karakteristik aplikasi sing akeh, efisiensi pengeringan sing dhuwur lan operasi sing trep.
    5, Cocog kanggo operasi baris perakitan, nambah tingkat otomatisasi produksi perusahaan.
    6, Efek luwih apik yen digunakake bebarengan karo remover banyu geter.
    7, Loro penggemar disetel saben meter, kanthi pangatusan udara seragam lan kecepatan pangatusan udara sing cepet.