mesin thawing panganan laut

  • Mesin thawing daging lan panganan laut

    Mesin thawing daging lan panganan laut

    Introduksi saka mesin
    1. Mesin digawe saka 304 stainless steel, karo kacepetan luwes lan suhu, struktur punika prasaja, praktis, defrosting wektu lan suhu kontrol.
    2. Pemanasan uap, supaya banyu suhu normal kanggo thaw kanggo shorten wektu thawing.
    3. Kapasitas saben jam yaiku 1-3 ton, kanthi efisiensi kerja sing dhuwur lan ngirit biaya tenaga kerja.
    4. Nggunakake motor kacepetan variabel, dawa umur layanan motor, kacepetan mlaku stabil lan luwes.
    5. Karakteristik struktur tangki njero, ngrampungake masalah angel kanggo ngresiki impurity, njamin kualitas produk lan njamin standar kesehatan ing wektu sing padha.

  • Pabrik OEM / ODM China Meat Thawing Machine kanggo Daging Beku Fish Shrimp Thawing Machine

    Pabrik OEM / ODM China Meat Thawing Machine kanggo Daging Beku Fish Shrimp Thawing Machine

    Introduksi saka mesin
    1. Mesin digawe saka 304 stainless steel, karo kacepetan luwes lan suhu, struktur punika prasaja, praktis, defrosting wektu lan suhu kontrol.
    2. Pemanasan uap, supaya banyu suhu normal kanggo thaw kanggo shorten wektu thawing.
    3. Kapasitas saben jam yaiku 1-3 ton, kanthi efisiensi kerja sing dhuwur lan ngirit biaya tenaga kerja.
    4. Nggunakake motor kacepetan variabel, dawa umur layanan motor, kacepetan mlaku stabil lan luwes.
    5. Karakteristik struktur tangki njero, ngrampungake masalah angel kanggo ngresiki impurity, njamin kualitas produk lan njamin standar kesehatan ing wektu sing padha.