Sajarah pembangunan

Babagan Perusahaan Kita

Zhucheng Wanliyuan Machinery Technology Co., Ltd. diadegaké ing taun 2002, asliné dijenengi Zhucheng WanLiyuan Food Packaging Co., Ltd., iku setya kanggo Processing lan dodolan industri pangan tas packaging plastik lan kantong, packaging lan hiasan produk printing, etc .

Mengko amarga kerjasama banget karo akeh tetanduran Processing pangan, supaya ketemu customer nambah dikarepake peralatan, perusahaan kita mutusaké kanggo nggedhekake orane katrangan bisnis saka jacketed pot ceret, pot masak, woh lan sayur-sayuran reresik online pangatusan project line, lan mboko sithik transisi kanggo desain. riset lan pangembangan, produksi, Processing, marketing lan layanan sawise-sales minangka salah siji saka perusahaan lengkap ing woh lan sayuran reresik online pangatusan line, meat thawing lan masak line, packaging alus pangan pasteurizing cooling garis pangatusan, pangan turnover basket reresik baris pangatusan.

pageimg

Nganti saiki

Perusahaan kita wis nggawe hubungan koperasi karo akeh perusahaan pangolahan produk daging domestik gedhe, kayata Juewei Group, Shuanghui Group, Jinluo Group, Delis Group, etc.While ngembangake pasar domestik, perusahaan kita setya ngembangake pasar internasional, liwat dodolan online. lan pangembangan pameran pelanggan, kita ngliwati upaya pitung taun, kita wis ngembangake pasar Amerika Serikat, Meksiko, Rusia, Korea Selatan, Vietnam, Indonesia, Maroko lan negara lan wilayah liyane, kualitas mesin diakoni lan dipercaya dening pangguna.

hidstry

Integritas kanggo sumber bathi, netepi iman sing sejati, kanthi tulus, saling percaya lan entuk manfaat minangka prinsip, setya mbangun merek berkualitas tinggi otomatisasi industri mesin pangan, kanthi dikarepake pelanggan minangka pusat, pangembangan produk, kanggo nyedhiyakake luwih akeh pelanggan karo peralatan kualitas lan layanan sampurna, njamin safety saka Processing pangan, care kanggo kesehatan manungsa!