Blanching lan mesin masak

  • Blanching lan mesin masak

    Blanching lan mesin masak

    Pambuka mesin
    1. Mesin digawe saka stainless steel, resik trep, ketemu higienis pangan related kanggo pranata negara.
    2. Nggunakake sirkulasi banyu panas supaya njamin suhu seragam ing tank masak, supaya bisa njaga warna asli lan tingkat produk.
    3. Dilengkapi karo kemampuan pangukuran multi-titik kanggo nyukupi panjaluk pelanggan sing beda kanggo suhu produk.
    4. Mesin dilengkapi sistem pemanasan otomatis, suhu bisa dikontrol dhewe lan kacepetan dikontrol frekuensi.
    5. Saben bagean dilengkapi konfigurasi surfing kanggo mesthekake seragam blanching lan cooling.
    6. Mesin gampang operate, ngresiki lan njaga, lan kanthi swara sing sithik.

  • Kualitas paling apik China Industrial Vegetable Blanching Machine Blancher kanggo Proses Pangan

    Kualitas paling apik China Industrial Vegetable Blanching Machine Blancher kanggo Proses Pangan

    Pambuka mesin
    1. Mesin digawe saka stainless steel, resik trep, ketemu higienis pangan related kanggo pranata negara.
    2. Nggunakake sirkulasi banyu panas supaya njamin suhu seragam ing tank masak, supaya bisa njaga warna asli lan tingkat produk.
    3. Dilengkapi karo kemampuan pangukuran multi-titik kanggo nyukupi panjaluk pelanggan sing beda kanggo suhu produk.
    4. Mesin dilengkapi sistem pemanasan otomatis, suhu bisa dikontrol dhewe lan kacepetan dikontrol frekuensi.
    5. Saben bagean dilengkapi konfigurasi surfing kanggo mesthekake seragam blanching lan cooling.
    6. Mesin gampang operate, ngresiki lan njaga, lan kanthi swara sing sithik.

  • Rega paling murah kanggo Mesin Blanching Sayuran Otomatis China Kubis Keripik Kentang Peralatan Nggodhog

    Rega paling murah kanggo Mesin Blanching Sayuran Otomatis China Kubis Keripik Kentang Peralatan Nggodhog

    Pambuka mesin
    1. Mesin digawe saka stainless steel, resik trep, ketemu higienis pangan related kanggo pranata negara.
    2. Nggunakake sirkulasi banyu panas supaya njamin suhu seragam ing tank masak, supaya bisa njaga warna asli lan tingkat produk.
    3. Dilengkapi karo kemampuan pangukuran multi-titik kanggo nyukupi panjaluk pelanggan sing beda kanggo suhu produk.
    4. Mesin dilengkapi sistem pemanasan otomatis, suhu bisa dikontrol dhewe lan kacepetan dikontrol frekuensi.
    5. Saben bagean dilengkapi konfigurasi surfing kanggo mesthekake seragam blanching lan cooling.
    6. Mesin gampang operate, ngresiki lan njaga, lan kanthi swara sing sithik.