Bath Pasteurizer

  • Bag Jelly lan mesin pasteurisasi jus

    Bag Jelly lan mesin pasteurisasi jus

    Pambuka mesin

    1, Mesin kasebut cocog kanggo es krim, sele cangkir, jus tas bar, panganan tas timah, lsp.

    2, Suhu pasteurisasi bisa diatur ing 65-98 ℃.

    3, Cara pasteurisasi yaiku adus banyu, yaiku produk sing dicelupake ing banyu panas kanggo pasteurisasi.

    4, Kanggo bobot produk sing gampang ngambang, produk tetep sabuk lapisan ganda kanggo nyegah pasteurisasi sing ora rata sing disebabake dening produk ngambang.

    5, Mesin digawe panas kanthi uap kanggo ngirit energi.

  • Penyemprotan pasteurizer kanggo botol / kaleng

    Penyemprotan pasteurizer kanggo botol / kaleng

    Pambuka mesin
    1, Mesin digawe saka 304 stainless steel (kajaba komponen motor).
    2, Gunakake konverter frekuensi Emerson Amerika Serikat kanggo nyetel kacepetan sabuk pengantar, nduweni presisi sing dhuwur.
    3, desain Windows kanggo ngawasi proses pasteurisasi sawayah-wayah.
    4, Kontrol otomatis lan kontrol manual pipa kanggo ngindhari kegagalan katup kontrol.
    5, Kabeh pipa bisa ora alat disassembly, iku trep kanggo ngresiki.
    6, sistem operasi kontrol listrik independen

  • Botol bir/jus terowongan pasteurizer

    Botol bir/jus terowongan pasteurizer

    1, Pasteurizer digawe saka 304 stainless steel (kajaba komponen motor).2, Terowongan pasteurizer cocok kanggo botol utawa kaleng bir, jus, woh anggur lan ombenan liyane.3, desain Windows kanggo ngawasi proses pasteurisasi sawayah-wayah.4, Suhu pasteurisasi lan kacepetan operasi mesin bisa dikontrol kanthi otomatis.5, Pasteurizer trowongan digawe panas kanthi uap kanggo ngirit energi.Pipa pemanas dilengkapi ing saben tangki banyu, ing ngendi uap ngeterake panas menyang tangki t ...
  • Peralatan pasteurisasi panganan sing dikemas banyu

    Peralatan pasteurisasi panganan sing dikemas banyu

    1, Pasteurizer cocok kanggo daging sing dikemas, sosis, dhadha pitik, acar lan panganan liyane.2, Suhu pasteurisasi bisa diatur ing 65-98 ℃.3, Cara pasteurisasi yaiku adus banyu, yaiku produk sing dicelupake ing banyu panas kanggo pasteurisasi.4, Wektu pasteurisasi 10-50 menit bisa diatur miturut ukuran lan bobot produk 5, Pasteurisasi digawe panas kanthi uap kanggo ngirit energi.Kacepetan transmisi sabuk bolong bisa diatur.Pas...
  • Mesin pasteurisasi suhu rendah kanggo acar lan kimchi

    Mesin pasteurisasi suhu rendah kanggo acar lan kimchi

    1, Mesin iki cocok kanggo pickles dikempalken lan kimchi, sutra kelp, kubis, irisan ROOT lotus, shoots pring, wortel, okra, etc. 2, Suhu pasteurization luwes ing 65-98 ℃.3, Cara pasteurisasi yaiku adus banyu, yaiku produk sing dicelupake ing banyu panas kanggo pasteurisasi.4, Wektu lan suhu pasteurisasi bisa dikontrol kanthi otomatis kanggo nyuda operasi manual.5, Mesin digawe panas kanthi uap kanggo ngirit energi.Kacepetan transmisi m ...
  • Produsen China Pasteurisasi Mesin Puree Pasteurizer Pangan

    Produsen China Pasteurisasi Mesin Puree Pasteurizer Pangan

    Pambuka mesin

    1, Mesin kasebut cocog kanggo es krim, sele cangkir, jus tas bar, panganan tas timah, lsp.

    2, Suhu pasteurisasi bisa diatur ing 65-98 ℃.

    3, Cara pasteurisasi yaiku adus banyu, yaiku produk sing dicelupake ing banyu panas kanggo pasteurisasi.

    4, Kanggo bobot produk sing gampang ngambang, produk tetep sabuk lapisan ganda kanggo nyegah pasteurisasi sing ora rata sing disebabake dening produk ngambang.

    5, Mesin digawe panas kanthi uap kanggo ngirit energi.

  • ODM Supplier China Water Spraying Tunnel Pasteurizer kanggo Jus Botol Pemanasan lan Cooling

    ODM Supplier China Water Spraying Tunnel Pasteurizer kanggo Jus Botol Pemanasan lan Cooling

    Pambuka mesin
    1, Mesin digawe saka 304 stainless steel (kajaba komponen motor).
    2, Gunakake konverter frekuensi Emerson Amerika Serikat kanggo nyetel kacepetan sabuk pengantar, nduweni presisi sing dhuwur.
    3, desain Windows kanggo ngawasi proses pasteurisasi sawayah-wayah.
    4, Kontrol otomatis lan kontrol manual pipa kanggo ngindhari kegagalan katup kontrol.
    5, Kabeh pipa bisa ora alat disassembly, iku trep kanggo ngresiki.
    6, sistem operasi kontrol listrik independen

  • Hot New Products China Stainless Steel Spray Tipe Jus Mesin Pasteurisasi / Bir Tunnel Pasteurizer

    Hot New Products China Stainless Steel Spray Tipe Jus Mesin Pasteurisasi / Bir Tunnel Pasteurizer

    Pambuka mesin
    1, Mesin digawe saka 304 stainless steel (kajaba komponen motor).
    2, Gunakake konverter frekuensi Emerson Amerika Serikat kanggo nyetel kacepetan sabuk pengantar, nduweni presisi sing dhuwur.
    3, desain Windows kanggo ngawasi proses pasteurisasi sawayah-wayah.
    4, Kontrol otomatis lan kontrol manual pipa kanggo ngindhari kegagalan katup kontrol.
    5, Kabeh pipa bisa ora alat disassembly, iku trep kanggo ngresiki.
    6, sistem operasi kontrol listrik independen

  • China Steam Tunnel Pasturization Machine Pasteurizing Machine kanggo Pickles Terus Tunnel Pasteurizer

    China Steam Tunnel Pasturization Machine Pasteurizing Machine kanggo Pickles Terus Tunnel Pasteurizer

    Pambuka mesin

    1, Mesin kasebut cocog kanggo es krim, sele cangkir, jus tas bar, panganan tas timah, lsp.

    2, Suhu pasteurisasi bisa diatur ing 65-98 ℃.

    3, Cara pasteurisasi yaiku adus banyu, yaiku produk sing dicelupake ing banyu panas kanggo pasteurisasi.

    4, Kanggo bobot produk sing gampang ngambang, produk tetep sabuk lapisan ganda kanggo nyegah pasteurisasi sing ora rata sing disebabake dening produk ngambang.

    5, Mesin digawe panas kanthi uap kanggo ngirit energi.