Babagan awake dhewe

KITA

PERUSAHAAN

Zhucheng Wanliyuan Machinery Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 1998, perusahaan dumunung ing Zhucheng, Provinsi Shandong, wétan kutha pesisir Qingdao, kidul pelabuhan anyar Rizhao, karo lokasi unggul lan transportasi trep.Perusahaan wis mesin tengah Processing majeng, pusat welding otomatis lan kabeh peralatan test.

Katrampilan & Keahlian Kita

Produk utama yaiku: garis thawing otomatis, garis blanching lan cooling, pasteurizing lan cooling line, reresik paket fleksibel lan garis produksi pangatusan oven, turnover basket / kothak mesin ngumbah, sayur-sayuran lan woh mesin reresik, lan akeh jinis mesin, padha bisa dadi. digunakake kanggo ngolah produk daging, produk akuatik, produk kacang buncis, produk ngisi susu, produk endhog, panganan laut, produk omben-omben lan panganan luang liyane, lan pangolahan jero produk pertanian lan sampingan, produk kimia lan farmasi.

Mesin perusahaan Wanliyuan wis diekspor menyang Amerika Serikat, Meksiko, Rusia, Korea Selatan, Vietnam, Indonesia, Maroko lan negara lan wilayah liyane, kualitas mesin diakoni lan dipercaya dening pangguna.

babaganimg (2)

Kita netepi nilai inti "menyang pasar minangka standar, kanggo inovasi minangka jiwa" ;netepi dalan pangembangan "oriented inovasi, pimpinan ilmu pengetahuan lan teknologi", nyerep teknologi lan teknologi pangolahan, setya terus-terusan inovasi, netepake mekanisme penjualan sing berorientasi pasar lan sistem layanan pelanggan sing sampurna.Pay manungsa waé menyang imbuhan saka struktur produk, terus-terusan nganyari lan ngembangaken produk anyar, produk lan tingkat technical wis tekan tingkat internasional.

Budaya Perusahaan

Dadi merek utama ing otomatisasi industri mesin panganan

Semangat perusahaan

-- Inovasi lan kemajuan

misi perusahaan

-- Terus nggawe nilai kanggo pelanggan

Nilai inti

- Integritas, win-win, pragmatisme, berkembang karo pelanggan

Tanggung jawab sosial

-- Wong-oriented, asal saka masyarakat lan ngawula masyarakat