. Grosir Penyemprotan pasteurizer kanggo botol / kaleng Produsen lan Supplier |Winlee

Penyemprotan pasteurizer kanggo botol / kaleng

Pambuka mesin
1, Mesin digawe saka 304 stainless steel (kajaba komponen motor).
2, Gunakake konverter frekuensi Emerson Amerika Serikat kanggo nyetel kacepetan sabuk pengantar, nduweni presisi sing dhuwur.
3, desain Windows kanggo ngawasi proses pasteurisasi sawayah-wayah.
4, Kontrol otomatis lan kontrol manual pipa kanggo ngindhari kegagalan katup kontrol.
5, Kabeh pipa bisa ora alat disassembly, iku trep kanggo ngresiki.
6, sistem operasi kontrol listrik independen


Detail Produk

Tag produk

Ruang lingkup sing ditrapake

Cocog kanggo pasteurisasi jus buah botol, minuman, senggol, bir, anggur, anggur beras, panganan kaleng lan liya-liyane.

Kauntungan mesin

1, Mesin digawe saka 304 stainless steel (kajaba komponen motor).

Penyemprotan pasteurisasi kanggo botol (4)
Penyemprotan pasteurizer kanggo botol (5)

2, Gunakake konverter frekuensi Emerson Amerika Serikat kanggo nyetel kacepetan sabuk pengantar, nduweni presisi sing dhuwur.

3, desain Windows kanggo ngawasi proses pasteurisasi sawayah-wayah.

Penyemprotan pasteurizer kanggo botol (6)
Penyemprotan pasteurizer kanggo botol (7)

4, Kabeh pipo bisa ora alat disassembly, iku trep kanggo ngresiki.

5, Aplikasi saka muncung sudhut amba kanggo mesthekake pasteurization rampung.

Penyemprotan pasteurisasi kanggo botol (8)
Penyemprotan pasteurisasi kanggo botol (9)

6, sistem operasi kontrol listrik independen.

7, Pompa duwe piranti protèktif tetep supaya ora ngrusak amarga suspensi.

Penyemprotan pasteurisasi kanggo botol (1)
Penyemprotan pasteurizer kanggo botol (2)

8. Nyedhiyani sensor suhu kanggo ndeteksi suhu ing proses pasteurisasi, njamin keseimbangan suhu pasteurisasi lan njamin efek pasteurisasi.

9, Ing nang saka peralatan utamané dumadi saka papat bagean, preheating, pasteurizing, precooling lan cooling bagean, saben bagean saka tank banyu iku sawijining ing banyu kanggo ngontrol suhu kanthi akurat (Yen botol tahan panas, preheating lan bagean precooling ora dibutuhake)

Penyemprotan pasteurizer kanggo botol (3)

Pasteurizerparameter teknis

Wektu pasteurisasi (min) 10--30 Suhu pasteurisasi 65-98 ℃, luwes
Jembaré conveyor (mm) 1000-1500 kacepetan mlaku kontrol frekuensi
Tegangan 380v / 50HZ (utawa disesuaikan) Daya (pemanasan uap) Konveyor motor: 3 kw
Pompa banyu sirkulasi: 4kw
Tekanan uap 0.3MPa Kapasitas (botol / h) 1500-2500
ukuran (mm) 10000*1500*1750 utawa 12000*2200*1750
((miturut kapasitas lan wektu pasteurisasi)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita